top of page

Catholic Daily Quotes

Public·76 members
Renat Shiryaev
Renat Shiryaev

Elys Si Alexandra Maria - Pentru Tine Mult Am P...


Buna Laura, am respectat intocmai indicatiile tale privind pandispanul si mi-a iesit o frumusete! Iti multumesc! Te vizitez des pe blog si te admir pentru ceea ce faci, eu sunt o incepatoare in ale blogului asa ca am multe de invatat de la tine. Permite-mi te rog sa te adaug in lista mea de bloguri si te poftesc sa treci si pe la mine.
Elys Si Alexandra Maria - Pentru Tine Mult Am P...Laura am probat reteta ta de pandispan weekendul acesta, este minunata.Eu am incercat multe retete de pandispan,dar reteta ta mi se pare cea mai usoara si mai super si mai ales m-am bucurat ca nu contine praf de copt.Nu as fi crezut ca blatul o sa creasca mai ales ca am mixat albusul si galbenusul impreuna,dar mi-a iesit exact ca si in poza ta.Iti multumesc pentru reteta si mi-ai castigat increderea sa probez si altele:)Felicitari!


Am facut pentru prima data in viata mea cozonaci in casa. Dupa aceasta reteta. Sotul meu a suspectat prima data ca i-am cumparat. Apoi cand a taiat (ca nu s-a putut abtine pana maine), a decretat ca sunt de casa :)). Sunt foarte mandra de mine si iti multumesc pt efortul de a ne indruma pas cu pas la fiecare reteta.Sarbatori fericite! 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • wryan6
 • JoJo
  JoJo
 • Rat
  Rat
 • Macwinhub
  Macwinhub
 • Zs Cracked
  Zs Cracked
bottom of page